Скандал в Нова тв! Татяна лепна херпес на Виктор Николаев

Скандал в Нова тв! Татяна лепна херпес на Виктор Николаев
5 (100%) 1 vote

Водещите ползват едни и същи гримове

В нова тв бе разпален поредният скандал. Този път обаче в основата му не е медийната рокада, която продължава в bTV, а херпес.

Оказа се, че нивото на хигиена в медията е твърде ниско. Всички новинари, както и водещите на сутрешния блок на медията използват една и съща гримьорна и съответно едни и същи гримове. Дори гланцът за устни е един и същ за всички тях.
Това съответно крие своите рискове и последиците от ниската хигиена не закъсняха.

Водещите ползват едни и същи гримове

Водещите ползват едни и същи гримове

Водещият на сутрешния блок „Здравей, България” Виктор Николаев си пипна херпес точно заради общите гримове, които са принудени да ползват.
Всичко тръгнало от новинарката Татяна Чохаджиева, която била болна и й избили херпеси.
Гланцът за устни, с който разкрасяват новинарката обикаля устните и на колегите й от сутрешния блок.
Преди няколко дни един от зрителите дори си направи майтап с водещите на „Здравей, България” Ани Цолова и Виктор Николаев като ги попита да не би да са се целували, че имат еднакъв цвят на устните.

Тогава те приеха майтапа с усмивка, а Виктор дори не е подозирал, че малко по-късно ще падне в жертва на гланца за устни.
Последните няколко дни се оказаха критични за него, тъй като заради козметичния дефект, водещия на сутрешния блок отново пропуши. Освен всичко друго, той изгуби и облога си с Ани Цолова, пред която заяви, че повече няма да погледне цигари.
Сега ще трябва да изпълни условието на баса – да прави подбор на вестникарските заглавия в продължение на една седмица, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар