ГЕРБ стои зад компромата с тефтерчето на Цар Киро?!

ГЕРБ стои зад компромата с тефтерчето на Цар Киро?!
5 (100%) 1 vote

Адвокатът на Кирил Рашков е убеден, че атаката срещу клиента му е резултат от думите му срещу бившите управници

Цар Киро проговори след скандалните разкрития за тефтерчето му и имената в него, които гръмнаха в медиите вчера. Адвокатът на ромския лидер – Васил Марков, оповести, че клиентът му е решил да издири и съди до дупка човекът, разпространил страниците на тефтера, които, по думите му, са абсолютен компромат, целящ да дискредитира Рашков.

Цар Киро се закани да съди авторите на компромата срещу него

Цар Киро се закани да съди авторите на компромата срещу него

Адвокат Марков е оповести още, че клиентът му е готов да направи графологична експертиза, за да докаже, че почеркът не е негов. Като доказателство юристът изтъкна фактът, че Цар Киро никога не е работил нито с НАП, нито с митниците. Марков намекна, че зад информацията, разпространена до медиите вчера, стоят хора на ГЕРБ.

Според него атаките срещу Рашков започнали след като клиентът му дал интервю за британския Дейли телеграф, в който критикува бившите управници. И изказва одобрението си от настоящото правителство, научиха от БЛИЦ.

„Вижте и сумите, за които се говори. Рушвет от 100 или 200 лева е обида и за двете страни. А за нелегалния алкохол и 5 бона са смешна сума“, категоричен е Марков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар