Семейството е убито от лихвари

Докато семейството на Николина и Георги Тепавичарови почива във вечния си дом, техните близки не намират покой.

Майката на Георги Тепавичаров все още не може да приеме огромната загуба на сина си, снаха си и двамата внука (на 8 и 4 годинки). Смъртта на четиримата е отворила дълбока рана в душата й, в която не желае да се ровят външни хора. Близките на фамилията се събраха на гробищата в Нареченски бани, за да почетат паметта им. Сержантът, съпругата му и двете им деца бяха погребани в общ гроб след трагедията, която се разигра преди година.

[caption id="attachment_263691" align="alignleft" width="300"]Семейството е убито от лихвари Семейството е убито от лихвари[/caption]

Преди време експертите се произнесоха, че няма съмнение, че именно сержант Георги Тепавичаров е извършил тройното убийство, последвано от самоубийство. Майката на Георги обаче не е съгласна с версията, че синът й е убиецът на семейството. Според възрастната жена на семейство Тепавичарови е посегнал външен човек, докато те са спели. Тя допуска, че убийството е извършено заради дълговете им към лихвари, отбелязва на страниците си вестник „Стандарт”.

Чичото на сержанта е убеден в тази версия за убийство от лихвари и дори води собствено разследване. Експертизата обаче сочи категорично, че по ръцете на Георги Тепавичаров е имало следи от барутни частици, пише Блиц.