Слави Трифонов подлива вода на Любо Нейков!

Гласувайте за статията

Гологлавият водещ е готов на всичко, за да съсипе бившия си подчинен

Слави Трифонов е започнал люта война с Любо Нейков. Причината, както знаете, е фактът, че комикът реши да се отдели от „Шоуто на Слави“, за да продуцира собствени предавания. Начинание, което до момента се увенчава с успех, съдейки по рейтинга на „Комиците“ и набиращото популярност „Голата истина“.

Слави Трифонов иска да свали от екран Любо Нейков

Слави Трифонов иска да свали от екран Любо Нейков

Това обаче никак не се нрави на Дългия, който е известен с негативното си отношение към всички, отцепили се от екипа. Затова от доста време Трифонов се чудел как точно да спъне предаванията на Нейков. Гологлавият водещ доста честичко умишлено се забавяше с края на „Шоуто на Слави“, за да изяде от ефирното време на „Голата истина“.

Сега обаче Слави имал още един коз във войната, която е подел срещу комика. Новият изпълнителен директор на бТВ – Павел Станчев, е сред най-близките приятели на Трифонов и то от години. Уверен в силите си, гологлавият водещ поискал от новото ръководство незабавно да свали „Голата истина“ от екран. Като причина Слави изтъкнал ниския рейтинг на продукцията, научиха от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар