Изчезна ключов свидетел по делото срещу убиеца на Яна Кръстева в Борисовата градина

Гласувайте за статията

Мъжът единствен е можел да разпознае извършителят, но от седмици няма и следа от него

Ключов свидетел по делото срещу убиеца на Яна от Борисовата градина изчезна. Мъжът, чието първо име е Мирослав, потъна в дън земя, след като трябваше днес да се яви на процеса, за да бъде разпитан.

Ключов свидетел по делото за убийството на Яна Кръстева изчезна

Ключов свидетел по делото за убийството на Яна Кръстева изчезна

От прокуратурата разкриват, че именно неговите показания са от изключителна важност, тъй като Мирослав е бил категоричен, че може да разпознае убиеца на Яна. От седмици обаче от него няма и следа, а съдът го е издирвал посредством всички възможни канали – с помощта на полицията, НОИ, мобилните оператори, дори и зад граница.

Все още не е ясно дали Мирослав се е укрил, тъй като се е уплашил от явяването си като ключов свидетел по делото или някой се е погрижил той да бъде премахнат. Останалите свидетели ще бъдат разпитани днес.

Както знаете, основен обвиняем за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина е Николай Русинов, по прякор Чеци. На предишното заседание той и адвокатите му поискаха целият състав на съда да си направи отвод, понеже били предубедени. Искът им обаче беше отхвърлен, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар