Мъжът единствен е можел да разпознае извършителят, но от седмици няма и следа от него

Ключов свидетел по делото срещу убиеца на Яна от Борисовата градина изчезна. Мъжът, чието първо име е Мирослав, потъна в дън земя, след като трябваше днес да се яви на процеса, за да бъде разпитан.

[caption id="attachment_263552" align="alignleft" width="300"]Ключов свидетел по делото за убийството на Яна Кръстева изчезна Ключов свидетел по делото за убийството на Яна Кръстева изчезна[/caption]

От прокуратурата разкриват, че именно неговите показания са от изключителна важност, тъй като Мирослав е бил категоричен, че може да разпознае убиеца на Яна. От седмици обаче от него няма и следа, а съдът го е издирвал посредством всички възможни канали - с помощта на полицията, НОИ, мобилните оператори, дори и зад граница.

Все още не е ясно дали Мирослав се е укрил, тъй като се е уплашил от явяването си като ключов свидетел по делото или някой се е погрижил той да бъде премахнат. Останалите свидетели ще бъдат разпитани днес.

Както знаете, основен обвиняем за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина е Николай Русинов, по прякор Чеци. На предишното заседание той и адвокатите му поискаха целият състав на съда да си направи отвод, понеже били предубедени. Искът им обаче беше отхвърлен, предават от ПИК.