Бащичко! Синът на Илия Павлов завъртя известно гадже! /СНИМКИ/

0

Калоян и Мелина се запознали в колежа!

Илия – Калоян Павлов – синът на Илия Павлов е същински бащичко, що се отнася до усета за хубави жени и любовните връзки. Това доказва и последната приятелка на Илия младши, която е не коя да е, а лично доведената щерка на Маджо.

Хубавата Мелина и Калоян се запознали в колежа в Швейцария, където и двамата следват, а флуидите между тях прехвръкнали още в началото. За чаровния и красив Калоян не било никак трудно да омагьоса принцесата на Маджо, чиито биологичен татко е синът на Добри Джуров.

От известно време Илия-Калоян и Мелина са неразделно заедно и страшно хлътнали един по друг, разказват очевидци на любовната им сага.

Илия младши бил много щастлив с момичето, но болката по убития му баща още не била угаснала в сърцето му. Момчето постоянно си спомняло за шефа на „Мултигруп“ и пазело старите семейни снимки като реликва. А чувствата към щерката на Маджо позапълвали поне отчасти празнината, оставена от баща му.

Илия-Калоян Павлов и Мелина следват висше по специалност бизнес и финанси като най-вероятно след завършването си ще се установят именно във Швейцария. От няколко години вече Калоян не си е идвал в родината, а предпочита да обикаля тузарски курорти из различните краища на света.

Докато майка му Дарина Павлова се радва на парите, славата и мъжете си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.