Митьо Очите влиза във фатален сблъсък с ТИМ

Митьо Очите влиза във фатален сблъсък с ТИМ
3.4 (68%) 5 votes
Несебърският мафиот Митьо Очите нарушава интересите на мощната варненска групировка

Масиран поход по северното Черноморие предприе Митьо Очите. Той е решил да поеме охраната на търговските обекти в курортите около Варна. Негова цел №1 на първо време били магазините, заведенията и сергиите в Златни пясъци. Отделно имал намерението да сложи ръка върху градчетата като Обзор, Балчик и Каварна. Митьо Очите се смята за собственик в сянка на могъщата охранителна компания „Аркус” – пише „България днес”.
Това обаче означава несебърският наркобос да влезе в открита война с мощната групировка ТИМ – коментира изданието. Могъщия трибуквен конгломерат е огромна структура, която оперира с финансови средства в рамките на няколко милиарда на година – пише таблоидът. Тя притежава собственост във всички най-стратегически отрасли в държавата и е може би най-големият стопански субект в България.

Митьо Очите

Митьо Очите гази интересите на ТИМ

Фирми на ТИМ държат контрола върху голяма част от обектите във Варна и региона. Така че опитите на Митьо Очите да навлезе в тяхна територия означава почти сигурна война. Дали той ще посмее да тръгне директно на абордаж срещу огромната структура, ще стане ясно скоро, много преди началото на активния сезон – отбелязва изданието. Според хора от ъндърграунда може да се стигне до някаква форма на съвместна дейност в охранителния бизнес, който е особено актуален през летните месеци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар