Защо Орешарски отиде на крака при банкера Цветан Василев?!

Защо Орешарски отиде на крака при банкера Цветан Василев?!
5 (100%) 1 vote

Борисов изрази опасение, че още утре срещу него ще бъде сътворен нов компромат

Понесе се мълвата, че министър-председателят Пламен Орешарски се е срещнал с мажоритарния собственик на Корпоративна търговска банка Цветан Василев.

Според информацията срещата между двамата се е провела в Банско.
Оказа се обаче, че Василев е бил там през целия уикенд, но не, за да се срещне с Орешарски, а на почивка със съпругата си.
Семейството заминало за Банско още в петък, тъй като решили именно там да отбележат именния ден на съпругата му.
Това разбира се съвсем не означава, че не е имало възможност Василев да се е видял с премиера тази сутрин в София.

Борисов изрази опасение, че още утре срещу него ще бъде сътворен нов компромат

Борисов призова Орешарски да обясни защо е отишъл на крака в дома на Василев

По-рано днес информационна агенция ПИК съобщи, че Орешарски е бил забелязан да излиза от къщата на Василев, която се намира в полите на Витоша, придружаван от колите на НСО.
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пък призова журналистите от ефира на Нова тв да попитат премиера каква е причината да отиде на крака при Василев.
Той обаче изрази съмнение, че някой ще се обади на Орешарски да го попита какво е правил при банкера, тъй като в медиите е наложена жестока цензура.

Борисов изрази предположение, че още утре срещу него ще бъде сътворен компрометиращ запис и допълни, че вероятно той ще бъде сглобен от части от негови разговори.
В заключение той посочи, че от спецслужбите тече информация към Лютви Местан и Йордан Цонев, както и към партията им като цяло – ДПС.
Лидерът на ГЕРБ за пореден път отхвърли категорично твърдението на „Галерия”, че се е срещал в дома си с Румен Петков и Георги Първанов, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар