Червен депутат направи гигантски гаф в Сирия! Вигенин-бесен!

Червен депутат направи гигантски гаф в Сирия! Вигенин-бесен!
5 (100%) 1 vote

Страхил Ангелов подкрепи режима на Асад на посещение в Сирия

От БСП родиха нов скандал, този път – дипломатически!

Трудни дни настъпиха за Столетницата – спасителят стана „враг с партиен билет”, верните коалиционни партньори създават проблеми и за капак – своите предизвикват международен скандал.

Зле започна седмицата за Кристиан Вигенин. Външният министър късно снощи публикува във Фейсбук гневно съобщение:
vigenin
Поводът за емоционалното му публично обръщение стана официалната информация от Сирийското посолство. Дипломатите се похвалили, че на посещение на български депутати е оказана подкрепа на Башар Асад.

Делегацията била предхождана от Страхил Ангелов от „Коалиция за България” и, според съобщението, са осъдили „конспирациите и войната, като изразиха своята солидарност със сирийския народ срещу тероризма, дезинформацията и икономическия натиск.” Депутатите оценили роля на президента Башар Асад, който работел за интересите на държавата и разгрома на тероризма.

Това е в изключителен разрез с официалната държавна позиция и от ръководството на БСП рязко се разграничава от Ангелов и колегите му. Вчера дори се разбра, че Михаил Миков не им е подписал командировъчни документи.

Виновникът за скандала обясни в ефира на БиТиВи, че сам поел разходите по посещението си и ще говори повече за възникналия скандал при завръщането си.
angelov-siria
Докато се разбере дали и каква ще бъде реакцията на председателите на парламента и партията, в мрежата се появи интересно видео. От него се разбира, че Страхил Ангелов е приет от шефа на тамошния парламент Мохамад Аллахам.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар