Шаш и паника в НДК

Шаш и паника в НДК
5 (100%) 1 vote

Сигнал за бомба изплаши симпатизантите на Бареков

Симпатизантите на новоизлюпения политик Николай Бареков и движението му „България без цензура” бяха изплашени до смърт от сигнал за бомба в НДК.

Сградата бе проверена щателно и в крайна сметка сигналът се оказа фалшив.
Въпреки това остава засиленото полицейско присъствие на мястото. Наблюдава се и засилено присъствие на частни охранители.
Информационна агенция ПИК отбелязва, че е пристигнал и генерал Кирил Радев, който е собственик на фирма „Крон”, охраняваща НДК.

Сигнал за бомба изплаши симпатизантите на Бареков

Сигнал за бомба изплаши симпатизантите на Бареков

Гардовете проверяваха наред чантите на всички симпатизанти на Бареков, преди да бъдат допуснати в залата.
Запознати припомнят, че именно тази фирма охраняваше и зала №8 в НДК, когато се случи атентатът срещу бившия лидер на ДПС Ахмед Доган, който се оказа неуспешен.
Тогава на всички направи впечатление, че гардовете се забавиха доста с обезвреждането на нападателя на Сокола – Октай Енимехмедов.

Партията на Бареков ще се казва „България без цензура”. Това стана ясно по време на срещата му със симпатизанти и актива на партията.
Новоизлюпеният политик оповести, че името е избрано след проучване сред симпатизантите, които предпочели точно това име сред 20-те други.
Bnews информира, че от думите на лидера на партията при фокус групите е станало ясно, че ще бъдат в партньорство с формации от патриотичното пространство като ВМРО и от центъра.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар