Росен Петров пак фъфли в ефир

Гласувайте за статията
Водещият на „Нека говорят“ Росен Петров залита от силни медикаменти

Здравословното състояние на Росен Петров, който преди една година счупи носа си, отново е отчайващо – пише „Уикенд“. В последното предаване на „Нека говорят“ зрителите на Би Ти Ви останаха озадачени от забавения говор, фъфленето и инфантилното изхилване на водещия. Зложелатели на Росен Петров веднага предположиха, че е на няколко уискита, но истината се оказа много по-различна – отбелязва изданието.
Водещият получил усложнения от счупения нос и отново, както преди година му се наложило да пие силни медикаменти. Обезболяващите лекарства забавяли реакциите му и правели говора му неразбираем.
Предписаните медикаменти водели до задържане на течности и алергични реакции, от които Росен Петров изглежда подпухнал. Заради рейтинга на предаването водещият не искал да отстъпи стола си дори и само за едно издание.

Росен Петров

Росен Петров пак подпухна

В продължение на една година носът на Росен изглеждаше сплескан и доста по-късн, сякаш пречупен на две. Точно когато след нова операция видът му бил пооправен, се получило вторично подуване от невъзможността лимфната течност да циркулира нормално.
Изданието припомня, че точно преди година водещия пострада от кроше в носа по време на боксова тренировка. Нежеланието на водещия да разкаже как точно е пострадал само потвърди версията, че е получил фрактурата в пиянско меле.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар