Шаш! Крупна измама с лотарийни билети!

Шаш! Крупна измама с лотарийни билети!
5 (100%) 1 vote

Крупната измама шашна цялата страна!

Служителите на реда успели да пресекат крупна измама за 31 милиона долара. Шашмата се осъществила в Бразилия, които чрез билети от лотарията бандити са успели да измамят една от местните банки за тази крупна сума. Според медиите в латинска Америка задържани до момента са петима престъпници, но разследването продължава и пред магистратите се очаква да бъдат изправени още членове на мафиотската група.

Далаверата била много ловко предначертана. В един от сейфовете на банката била открита фалшива сметка на измислено лице. След представяне на билети с нереална печалба от банката са отпуснали в нея огромната сума. Мошеничеството е било покровителствано и станало с помощта на един от нейните служители. Спешната реакция на полицейските части е спасила над 60 процента от парите, които са приведени по сметката.

izmamaСпец частите вече са заловили и банковия чиновник, който е помагал на бандитите. Според разследващите има помощ и от по-високо ниво. Не само от страна на банката. Те подозират, че в този саботаж е участвал и един от най-приближените служители на депутат от щата Маранян.

На този етап обаче самоличността му се пази в тайна. Разследването продължава. Участвалите в тази изключително мащабна измамна операция за крадене на пари ги очаква дълги години в затвора. Щом бъдат заловени и се докаже тяхното престъпление, те ще лежат зад решетките до двадесет и девет години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар