Скандалната актриса се уповава на Господ и желае здраве за бащата на сина си

„Нека всички се помолим на Господ и да помогнем на Стефан Данаилов. Няма нужда сега да се рови и търси, в кого е вината“, призова Ирен Кривошиева от страниците на „ШОУ“. Актрисата, по-известна като майка на извънбрачния син на звездата, намери начин отново да напомни за себе си, почти година след скандалната си книга и влизането заедно с Владко Данаилов в Къщата на „Биг Брадър“. За мнозина, опасното раково заболяване на Стефан Данаилов, което бе открито наскоро, е следствие на стреса от клюките, жълтините и ваденето на скандали от преди 30 и повече години.

[caption id="attachment_263422" align="alignright" width="300"]iren-krivoshieva Ирен Кривошиева се моли на Господ  за здравето на Стефан Данаилов[/caption]

Той се оказа губещата страна, докато актрисата и синът й, заедно с продуцентите на „ВИП Брадър“ спечелиха доста.

„Стефан е силен човек и ще се справи!“ убедена е Ирен. Като майка, тя иска синът й да има жив и здрав баща. В това свое желание тя има подкрепата на поредния мъж в своя живот. 17 години по-младият от нея телевизионен оператор Николай се е запознал истинския си баща чак на 30 години. Той знае от собствен опит, че подобна тайна разболява душата и тялото на човека, докато истината го освобождава. „Трябва да следваме закона за доброто, който Бог ни е дал!“- цитира БЛИЦ думите на Николай Николов.

Стефан Данаилов е публична личност, с която са свързани много хора професионално, а още повече – може би милиони, емоционално. Неговата съдба вълнува всички. Едва ли има някой, който да му желае друго, казва Ирен Кривошиева: "Нека сега не търсим вина, а да помолим Господ, да даде здраве на Стефан Данаилов!"