Цацаров удари по масата! Петното остава в ареста! Преглеждания: 5614

0
Оценете този post

Започна голямото прибиране на скандалджиите-патриоти, Волен ли е следващият?!

Бисер Миланов-Петното остана в ареста.

Софийският районен съд постанови това заради наличие на категорични доказателства по обвинението и риска да извърши ново престъпление. Решението не е неочаквано, предвид това, че Цацаров излезе от кожата си провокиран от своеволията на поредния кандидат-освободител на държавата.

Дни по-рано пък вложи повечко емоции, когато заяви, че ще бъде безкомпромисен преди поредните щуротии на Волен и хората му. Резултатите от категоричността му не закъсняха.

След като Петното още през юли (!!!) се озъбил на протестиращата срещу правителството Боряна Георгиева: „Ще ти отрежа бавно и мъчително главата”, след половин година съдът се произнесе.

Взети са предвид показанията на свидетелите и славното му криминално минало – цели седем присъди. Петното е излежавал наказанията по обвинения за същото престъпление, грабеж, хулиганство и умишлено нанасяне на тежка телесна повреда.
petnoto
В своя защита Бисер Миланов заяви, че ищцата го е заплашвала. Целта му била да го дискредитира, защото бил борец за човешки права и публична личност. Магистратите обаче прецениха, че съществува риск да извърши ново престъпление.

Часове преди да го задържат, нападна екип на БиТиВи.

Почти същата линия на поведение има и Сидеров. Той, разбира се, няма криминално минало и си плаща сметките (ако не е в Брюксел), но и него Цацаров отказа да търпи повече!

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.