Михаел Шумахер се стабилизира!

Михаел Шумахер се стабилизира!
5 (100%) 1 vote

Мениджърът на звездата за пръв път направи официално изявление за инцидента

Състоянието на Михаел Шумахер вече не е критично и той се стабилизира. Това съобщи лично мениджърът на звездата Сабине Кем. Кем за пръв път прави официално изявление пред медиите по въпроса със състоянието на седемкратния шампион във Формула 1 от инцидента на 29 декември.

Михаел Шумахер се стабилизира

Михаел Шумахер се стабилизира

Тя разкри още, че семейството на спортиста, начело със съпругата му Корина, имат пълно доверие на екипа лекари, които се грижат денонощно за Шуми. Мениджърката заяви също, че всяка информация относно здравословното състояние на звездата, която не идва от нея или от лекуващите лекари трябва да бъде възприемана като подвеждаща и спекулативна.

И макар все още да не обвързват с категорични твърдения, че Шумахер ще се възстанови напълно, за пръв път докторите не споменават думата „критично“, когатоя говорят за шампиона, научиха от ПИК. Спортната легенда все още лежи в медикаментозна кома в болницата в Гренобъл след като на 29 декември миналата година пострада сериозно по време на ски спускане в зимния курорт Мерибел във Френските Алпи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар