Като филм на Дейвид Линч: Смъртта на Адриян от Брегово тъне в мистерия!

Като филм на Дейвид Линч: Смъртта на Адриян от Брегово тъне в мистерия!
5 (100%) 1 vote

Случаят е изпълнен с мистерия!

Както в омагьосващия сериал „Туин Пийкс”, държащ те до напрежение до края, подобна е и трагедията, разиграла се в град Брегово.

Безкрайни догадки витаят около смъртта на Адриян Петров, познат сред съгражданите на граничния град като Анчо. Трупът на 40-годишния мъж беше открит от случаен водач на кола насред пътя на 13 ноември 2013 година, приблизително около 19 часа.

Тръпки да те побият от този случай

Тръпки да те побият от този случай

23-годишният млад мъж навлизал в града по главната улица, когато на шосето забелязал безжизнения мъж. Слязъл и установил, че е мъртъв и веднага алармирал полицейските части, както и „Спешна помощ”. На място пристигнал екип на „Бърза помощ” и установила, че мъжът е починал. Първоначалната версия беше, че младия мъж е претърпял пътно-транспортно произшествие и извършителят на трагедията се е изпарил от мястото на драмата.

После се прокрадна версията, че той е убит. Спрягаше се и предположението, че нещастникът е починал внезапно поради болест или някакво скоротечно заболяване. Липсата на яснота даде възможност криминалистите да работят по няколко версии. Една от тях беше, че 40-годишния Адриян е имал неприятности със своя съсед Пламен Стефанов.

Човешкото тяло беше намерено на метри от неговата къща, което усили подозренията. И най-вече твърденията бяха подсилени от роднините на починалия, че виновника е именно комшията. Но съмнението им не се потвърди напълно.

Извършителят обаче в крайна сметка беше заловен в средата на месец декември. Обстоятелствата около него и смъртта на 40-годишния Анчо продължават да се разследват.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар