Жана Бергендорф: Събрахме се със Стефан заради детето! Преглеждания: 11844

0
Решихме, че синът ни трябва да живее и с майка си, и с баща си – споделя певицата

„Отношенията с мъжа ми Стефан са изключително цивилизовани и нормални” – твърди в интервю за „Уикенд” Жана Бергендорф. „Всички решения, които взимаме за това кой къде и как да живее, са ръководени само и единствено от мисълта за бъдещето на сина ни Леон и това детето да расте и с майка си, и с баща си. Затова и сметнахме за най-разумно той да се премести да живее в България и да движи бизнеса си оттук. В началото на март двамата с Леон пристигат за постоянно” – споделя победителката в „Х фактор”.

Жана Бергендорф
Жана посвети победата си на Леон

„Леон е прекалено малък, за да разбере какво точно се случва с мен. Интересите му са като на едно 4-годишно момченце – коли, игри, приятелчета. Засега проявява някакви интереси и в областта на музиката – пее, опитва се да свири на барабани, но изцяло по негова собствена инициатива. Не съм го насочвала специално, но бих го подкрепила, ако реши да се занимава с това” – казва Жана Бергендорф.
„Напоследък чух доста теории и измислици за мен и детето ми – например това, че съм щяла да загубя родителски права” – разочарована е певицата.

5/5 - (1 vote)

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.