Страшно! Вижте как светкавица уби жена на плажа!

0

Страшната картина е била заснета, гледката е потресаваща!

Когато човек е ощетен откъм късмет, може и на Юпитер да отпътува, все тая. Нещастието ще го застигне, защото никой не е предпазен от нищо в този свят. Такъв е бил и последния ден от съществуването на 36- годишна жена. Въпреки че летувала в известен морски курорт в Гуария, близо до Сан Пауло бразилката умря, поразена от светкавица. Смъртта й е заснета от видео, което се превърна в уникално в Интернет пространството.

Розангела Биавати станала, за да извика от брега своя единадесет годишен син, който плувал в морето. Заради затъмнението, облаците и приближаващата се буря, майката била неспокойна и тръгнала към морската ивица, за да открие детето си сред вълните. Това било ирония на съдбата, защото от небето изведнъж светнало и светкавица я поразила на мига.

svetkavicaВидеото било заснето случайно. Преди това джип е засенчил картината, но на втория кадър се вижда как гръмотевицата треснала, блеснала за миг и след това се видяло тялото на ликвидираната жена. Заснетото е неподражаемо, защото подобни кадри са изключителна рядкост. Фотото продължава с това, че трима души се притичват и измъкват вече безжизненото тяло на поразената млада жена на брега. Сред тях е и съпругът на Розангела.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.