Духове сбъдват пророчество на Ванга за България

Духове сбъдват пророчество на Ванга за България
5 (100%) 3 votes
Призраци на български царе бродят из „Св. 40 мъченици”

Едно от последните пророчества на баба Ванга може да се сбъдне – плъзна слухът във Велико Търново. Малко преди да си отиде от този свят, гадателката споделя: „Кога се дигне „Св. 40 мъченици”, ке се дигне и България”. Хората тълкуват казаното като предупреждение църквата в старата столица да бъде ремонтирана. След като преди дни камери заснеха призрачни видения в святото място, великотърновци започнаха да интерпретират по друг начин предсказанието на пророчицата.

40 мъченици

Духове на български владетели шетат из църквата

За странното видео съобщи шефът на Историческия музей във Велико Търново Иван Църов – пише „България днес”. Той разкри, че от записите на охранителните камери се вижда как мистериозни светли тела, които имат вид на сфери, се движат около гробовете на българските владетели. Паранормалното явление се наблюдава, когато в църквата няма посетители. В момента, в който там стъпи човек обаче, сферите изчезват от камерите.
Хората твърдят, че тези сфери са духовете на български владетели. Именно заради странния феномен местните вярват, че може би това е някакъв знак, който показва, че пророчеството на Ванга може да се сбъдне. Те вярват, че гадателката е имала предвид духовете на българските царе в своето предсказание – отбелязва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар