Мирослава Асенова се нахвърли върху Михаил Куртев: Долнопробен пияница

Гласувайте за статията

Майката на прегазената от пияния таксиджия Съни смята присъдата му за несправедлива

Мирослава Асенова, майката на прегазената от пияния таксиджия Станислава Асенова-Съни, е разочарована от малката присъда, която получи убиеца на детето й. Минути след края на делото почернената жена заяви пред камерите на медиите, че Михаил Куртев заслужава да лежи много повече заради смъртта на дъщеря й и на шестгодишната Елена, както и заради останалите 11 човека, които прати в болница.

Майката на прегазената Съни е недоволна от присъдата на Михаил Куртев

Майката на прегазената Съни е недоволна от присъдата на Михаил Куртев

Мирослава припомни, че Куртев е хващан да шофира пиян още на 20-годишна възраст. „Той е един долнопробен пияница и убиец“, изплака жената. „Отнел е живота на двама, осакатил е още 11 и получава едва девет години. Това е смешно!“, бясна е почернената майка.

Асенова разкри още, че след произнасянето на присъдата, при излизането си от съдебната зала Куртев й е изказал съболезнования. „С какво право ми говори! Това беше толкова фалшиво и неестествено“, реди Мирослава.

Припомняме ви, че на 10 юли миналата година Куртев се взрява с таксито си със 100 км/час в автобусна спирка на „Цариградско шосе“. Вследствие на удара 11 човека бяха в болница с тежк травми, а 25-годишната Станислава Асенова и шестгодишната Елена загинаха. По-рано днес шофьорът-убиец Михаил Куртев, за когото се доказа, че е шофирал пиян, беше осъден на девет години затвор, предават от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Мирослава Асенова се нахвърли върху Михаил Куртев: Долнопробен пияница”

  1. Asenova Miroslava

    мар. 11. 2014

    Не чета вестници и не гледам телевизия, днес случайно попаднах на писаното и държа да уточня : не съм се "нахвърляла" на убиеца, не съм била най-малкото в близост….Никога не ми се е извинявал…А думите "с какво право ми се извинява, това е фалшиво" са измислица на журналиста.

  2. Vania Stavreva

    мар. 11. 2014

    Жалкото е,че има толкова "малки" хора,чиято съвест и морал нямат проблем с факта,че изхранват семействата си на гърба на болката на други хора…и си лягат спокойни и неубезспокоявани вечер…

Добавете коментар