Задържаха похитителя на малката Лара?!

0

Похитителят на малката Лара е бил заловен?!

Дъщерята на Евелин Банев-Брендо, Лара е била похитена от известен бандит с много цветист псевдоним. От полицията информацията не е потвърдена напълно, тъй като ставало въпрос за изключително секретна операция. Престъпникът е бил заловен във Великотърновска област. Имал е оправдателна присъда за отвличане на бизнесмен от преди десет години, както подозрения за отвличане на още двама човека, чиито тела не са открити и до днес.

LaraДетето беше държано в плен повече от два месеца, след което върнато до столично управление на полицията, което се намирало най-близо до дома й. Според напълно неофициална информация то е било върнато на близките си срещу крупната сума от 530 000 евро.

Щерката на Брендо беше отвлечена на 5-ти март миналата година пред дома им на булевард „Александър Пушкин”. Според маниера на похождението – тримата маскирани мъже са действали спокойно, обезвредили са охранителя на детето и са го напъхали в черен джип криминалистите подозираха, че те са имали „гръб”, тоест къртица в редовете на спецполицейските части.

Освен това детето е следено дълго време, а след отвличането за него са се грижили добре и то си е контактувало с майка си чрез съобщения. Според друга версия малката е похитена, за да се сплаши баща й. И да не проговори пред италианските власти за корупционните схеми между престъпния свят и полицията.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.