Появи се: Христо Бисеров излезе от скривалището си!

0

Най-сетне Христо Бисеров излезе от скривалището си!

Ненадейно Христо Бисеров се излезе на яве от нищото, появи се. В съда той ще свидетелства срещу деянията на Октай Енимехмедов, който в началото на януари миналата година размаха пистолет срещу Ахмед Доган.

След като се оказа, че той ще бъде разследван за пране на пари, както и за доволно количество други измами,той мистериозно изчезна. Навсякъде в публичното пространство се протръби, че бившият заместник-председател на Парламента и втория по ранг в етническата партия ДПС е офейкал от България. Световните медии също протръбиха, че български политик, разследван за далавери и корупция.

biserovПреди това той е сдал всички държавни и политически постове, след което си е „си е плюл на петите”. Реакцията му беше предшествана от разследването на прокурори за начина, по който политикът Бисеров е натрупал богатството си и какво и вършил, когато е заемал висши държавни постове.

Прокраднаха се и други версии. Според лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, паническото бягство на Христо Бисеров му е „организирано” от самото ДПС и службите в страната.

Ненадейно Христо Бисеров се излезе на яве от нищото, появи се. В съда той ще свидетелства срещу Но каквито и да са мотивите да се „покрие”, Бисеров ще се яви пред магистратите като свидетел. Той обаче категорично не даде никакви показания както за обвиненията, които витаят в публичното пространство срещу него, така и какво точно ще каже за деянието на Енимехмедов.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.