Бареков пусна бомба: Петното е острие на Борисов! Прие го преди да атакува БиТиВи! Преглеждания: 10136

0
5/5 - (1 vote)

С откраднати милиарди Борисов спонсорира всички нови политически проекти

Николай Бареков надмина и Мишо Шамара в сатанизирането на Бойко Борисов!

От прост и неграмотен преди месеци, бившият журналист днес го вижда като зъл гений, който създава и ръководи новите политически формации. Целта му била единствено да манипулира народа и да спечели властта отново.

Бареков писа в блога си и след това потвърди пред БЛИЦ, че според информацията, с която разполагал, бившият премиер приел в Банкя Бисер Миланов малко преди скандала с БиТиВи. Това му било споделено от негови симпатизанти и по късно приближени до ГЕРБ го потвърдили.

Освен това лидерът на „България без цензура” съзря ясна договорка между върлия му враг и АБВ. Сформирането на новото движение съвпадало подозрително с падането на блокадата на Софийски университет.

Пак Борисов стоял зад създаването на нови партии и организации и като зъл гений ги направлявал и спонсорирал. Парите идвали от откраднатите милиони от джоба на бедния данъкоплатец.

Изявлението на Бареков
Изявлението на Бареков

След изявлението, Бареков категорично заяви, че Бисер Миланов е рецидивист и едно от остриетата на бившия премиер. Той категорично заяви, че не може името му да бъде свързвано с него.

Малко след началото на протестите обаче в мрежата се появи компорметиращ запис, в който Бареков плаща кеш на Бисер Миланов неясно за каква услуга!

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.