Хубавата Елена избяга от Бербатов

Елена бе засечена на шопинг в столичен мол
0

Половинката на Митко категорично отказва да се върне в Англия

Докато не стане ясно ще има ли футболен трансфер, Елена предпочитала да остане на родна земя и да не попада в епицентъра на бурята. Още в първите дни на новата година се понесоха бесни слухове, че Димитър Бербатов щял да попълни редиците на „Арсенал”. Дори имаше фенове, които предварително в интернет изразиха радостта си в интернет – пише „България днес”.
Договорът на Димитър Бербатов с настоящия му отбор „Фулъм” е до лятото. Въпреки това той още отсега не се чувства щастлив там – обяви мениджърът му Емо Данчев.

Елена бе засечена на шопинг в столичен мол

Междувременно мениджърът на Фулъм Рене Мюленстийн се изказа за слуховете около трансфера на Бербатов и ги отрече. От своя страна и мениджърът на „Арсенал” Арсен Венгер също не потвърди мълвата.
Дали пък семейният съвет на Бербатови не е обсъждал преместването на футболиста в друга държава. Интерес към него проявяват турски и руски отбори. Вероятно затова Елена изчаква в България развитието на събитията и не се прибира при любимия си в Англия.
В началото на годината Елена беше засечена да пазарува в столичен мол в компанията на сестра си Таня. Футболната съпруга не беше с охрана, макар че водеше със себе си малката Деа.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.