Скриха убиеца на хубавата Хюлия

Скриха убиеца на хубавата Хюлия
5 (100%) 1 vote
Подозират, че е замесен големец, заради когото покриват случая

Разследващите покриха убиеца на хубавата Хюлия Маджар – твърдят пред „България днес” приятели на девойката. 24-годишното момиче от Белоградец изчезна в новогодишната нощ, а няколко дни по-късно тялото й бе намерено с премазан череп в лозе край Варна – отбелязва изданието.
„Всички медии се занимават само с Първанов, Станишев и Сидеров, а никой не казва кой е убиецът на Хюлия, заловен ли е, какво наказание ще получи” – притеснен е Дончо Начев, близък приятел на жертвата. Братът на Хюлия – Ахмед, също е категоричен, че полицията е покрила случая. „Нямам представа дали убиецът е заловен, никой не ми казва” – обясни Ахмед.

В убийството на Хюлия вероятно е замесен големец

Полицията и прокуратурата не дават обяснения дали извършителят е Иван Иванов и дали той е заловен. Според приятели на Хюлия причината за тази тайнственост в разследването за жестоката смърт е, че в случая е замесен човек, който има огромно влияние и несъмнено от полицията ще се опитат да го прикрият. Възможно е следите му да са били заличени дори още при събирането на първите доказателства и данни за престъплението.
„Така случаят със сестрите Белнейски се повтаря – коментират по форумите интернет потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар