Вижте защо Стефан Диомов не се появи на погребението на Гого от Тоника

Вижте защо Стефан Диомов не се появи на погребението на Гого от Тоника
5 (100%) 1 vote

Създателят на емблематичната „Фамилия Тоника“ изпрати единствено огромен венец в знак на уважение към паметта на певеца

Липсата на Стефан Диомов на погребението на Георги Найденов-Гого от „Фамилия Тоника“ предизвика огромна изненада сред опечалените присъстващи. Това естествено породи и цял куп спекулации за причината за отсъствието му. За да затвори устите на интригантите, композиторът се видя принуден да даде интервю, в което да обясни защо не е присъствал на сбогуването с музиканта.

Стефан Диомов разкри защо не е присъствал на погребението на Гого от Тоника

Стефан Диомов разкри защо не е присъствал на погребението на Гого от Тоника

В откровено интервю за „Power FM“ Диомов сподели, че сами три дена преди кончината на Гого е бил изписан от столична болница заради сериозни проблеми със сърцето. Състоянието му било толкова сериозно, че лекарите категорично му забранили каквито и да е сериозни вълнения. Заради това и му наредили да си остане вкъщи и да не присъства на поклонението, за да не се подлага на подобни тъжни емоции.

Диомов изпрати огромен венец, който да бъде положен на гроба на Гого. Композиторът категорично отхвърли обвиненията, че двамата с покойния певец са били във вражда. През лятото дори е гостувал на Ева и Гого в дома им в Айтос, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар