„Антимафия“ към Първанов: Говори ли му нещо името Христофорос Аманатидис – Таки?

„Антимафия“ към Първанов: Говори ли му нещо името Христофорос Аманатидис – Таки?
4.67 (93.33%) 3 votes

От Легия „Антимафия“ са наясно със случващото се в Агенция „Митници“ и наболелите въпроси около контрабандата на акцизни стоки, като в интервю споменават Георги Първанов и името на Таки, намеквайки за някаква взаимовръзка

В интервю за Агенция „Пик“ говорителят на Легия „Антимафия“ Петър Якимов коментира едни от основните проблеми в Агенция „Митници“, като разкрива и подробности около далаверите там и кои са „големите риби“. По думите му благодарение на липсата на реакция от страна на Георги Първанов и Милен Велчев, хората на Асен Асенов са едни и същи чак до 2008 г, като по този начин това е в услуга на някои от задкулисните среди да си правят, каквото искат.

Каква е връзката между Георги Първанов и Таки?

Петър Якимов заяви още, че зад случващото се в митниците в момента изцяло имат отговорност премиерът Пламен Орешарски и лидерът на „столетницата“ Сергей Станишев. Според него по този начин „червеният вожд“ ще финансира преврата си, тъй като концентрира парите от производството на акцизни стоки в обичайния кръг около Георги Първанов.
От интервюто става ясно още, че наскоро се е провел съмнителен конкурс за смяна на 8 директори на Агенция „Митници“ в по-големите градове на страната, като минималната миза за назначението на един такъв шеф варира между 100 и 300 бона в евро, които след това те трябва да „снасят“ ежемесечно на онези, които са ги поставили на това място.
Сред основните фигури, които се изявяват в митниците са Пашата, Каратиста, Фашиста, Шперплата, както и все още някои лица от времето на НДСВ.

Петър Якимов намекна и за някаква връзка между Георги Първанов и имената на Христофорос Аманатидис – Таки и Късото боро, задавайки въпросително към президента: говорят ли му нещо прякорите Таки и Късото боро, който е бивше ченге.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар