Ето защо Ваня Костова не отиде на погребението на Гого

Ето защо Ваня Костова не отиде на погребението на Гого
4.5 (90%) 2 votes

Той бил човекът, който я приобщил и зачеркнал от „Тоника”

На мнозина направи впечатление отсъствието на певицата Ваня Костова от поклонението, а по-късно и от погребението на Гого Найденов.

В отговор на множеството упреци, които получи Костова отговори, че не е присъствала на погребението на Гого, тъй като била убедена, че не е сред желаните там.
Тя признава съвсем чистосърдечно, че изпитала смесица от болка и душевен смут от този факт.
Битката, бушуваща в душата й обаче била разрешена от един житейски факт – синът й Боян се дипломирал в деня след погребението на Гого.

Гого  бил човекът, който я приобщил и зачеркнал от „Тоника”

Гого бил човекът, който я приобщил и зачеркнал от „Тоника”

Родителката с гордост посочва, че вече си имат лекар в семейството. Именно този факт спънал ходенето й до Бургас, тъй като било невъзможно (според думите й) да пътуват двамата заедно за погребението и да успеят да се върнат навреме в София за тържествената церемония по дипломирането му.
Ваня споделя, че именно Гого Найденов е бил човекът, който я е приобщил към „Тоника”. Тя обаче допълва с болка и че пак той я е „зачеркнал” от там, макар и под давлението на други хора.

Певицата обаче не пожела да посочи кои са тези хора, пише на страниците си вестник „Шоу”, цитиран от Блиц.
По-рано днес излезе наяве дълго пазена тайна за Гого – оказа се, че преди 16 години певецът е претърпял доста тежък удар по главата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар