Николай Бареков категоричен: Бойко Борисов е купил Първанов и Румен Петков

Гласувайте за статията

Лидерът на „България без цензура“ предрича крах на проекта на бившия президент

Николай Бареков не спира с нападките срещу политическите си опоненти. След като вчера намекна, че Бойко Борисов стои зад политическия проект на Георги Първанов – АБВ, днес журналистът директно заяви, че лидерът на ГЕРБ работи в комбина заедно с бившия президент и Румен Петков. „Те тримата стоят в основата на АБВ“, категоричен е Бареков.

Николай Бареков не спира с нападките към Бойко Борисов

Николай Бареков не спира с нападките към Бойко Борисов

В ефира на ТВ7 лидерът на „България без цензура“ обвини бившия министър председател, че купува политиците и в момента точно това се случва с голяма част от представителите на БСП. „Както преди купуваше кадри на денсицата, сега прави същото и с левицата“, убеден е Бареков. Бившият изпълнителен директор на ТВ7 смята, че Георги Първанов първо е разговарял с Бойко и чак тогава е обявил рестарта на проекта си.

Бареков обясни и каква точно е връзката между бившия държавен глава и лидера на ГЕРБ. По думите му те са свързани от една страна посредством генерал Бриго Аспарухов, който, както знаете, лансира Бойко за голямата политика. И който е сред най-близките приятели на Първанов. И от друга – чрез Румен Петков, който е известен в политическите среди като „кучето на Бойко Борисов“, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар