Алковитал се оказа по-силен от моята пристрастеност

0

Здравейте, аз се казвам Иван. Имам 2 дъщери и една красива жена до себе си, на която трябва да съм благодарен цял живот, че в тежък момент, през който мина семейството ни, тя не ме изостави

Независимо от всичко тя застана до мен и ме защити. И не само това – помогна ми много и нито веднъж не ме упрекна. Бях си загубил работата, с която хранех семейството си и оправях кредитите в банките. Това за мене беше като гръм от ясно небе. Не можех да повярвам какво се случва, а и не намирах решение за проблема. Започнах да наблягам на чашката с ракия, а това не помагаше. Издържаше ни съпругата ми, а аз не правех нищо, за да и помогна. Тя се преуморяваше и това започваше да и личи. Чувствах се безпомощен и не знаех какво да правя.

През един неин почивен ден тя искаше да потърсим помощ за моя проблем с алкохола. Бяхме на лекари, баячки и къде ли не, но никой не обещаваше да има ефект. Почувствах се като нищожество, но тя ми каза, че вярва че ще се оправи всичко. В интернет открихме лекарство Алкофитал. Нищо не пречеше да пробвам, все пак бях пил какви ли не антидепресанти и други лекарства. Закупихме го, а сега, три месеца по-късно аз имам само лоши спомени за онова, което ми се случи. Признавам си, че отчаянието ме беше обсебило, но ако жена ми не беше до мен в тези моменти, не знам как щях да постъпя. Може би капките затвърдиха ефекта от всичко онова, което бях правил до тогава по отношение на моето пиене. Знам само, че билките се оказаха по-силни от всичко!

Калоян Филев от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл [email protected]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.