Учен вещае апокалиптично бъдеще за българите и държавата! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Бедност, глад и простотия ни чака, заради алчни чиновници, мързеливи цигани и емигриращи българи

Страховито недалечно бъдеще ни очаква според прогнозата на проф. Петър Иванов.

Демографският проблем отдавна се превърна в криза и това не е новина. Лошото е, че това, което ще остане само след няколко десетилетия дори няма да прилича на държава. Това е основният извод от пресконференцията на проф. Петър Иванов за Опасните демографски тенденции през 2014.

Оказва се, че не просто се топим, но и поколенията ще стават все по-прости, защото и в момента 70% от гражданите на България са неграмотни. Българите не само изчезват с по осем души на ден, но няма кой да спре емигрантите. И като венец на всичко се планира намаляването на учебните часове, пишат от novini.bg.

Професор Иванов

Професор Иванов


Целта на това безумие била не каква да е, а да се усвоят едни готови пари от еврофондове за проучвания. Резултатът неминуемо ще бъде национална катастрофа, твърди професорът.

Наред с ширещата се неграмотност, пред оставащото население зее опасността от сриване на социалната система. Етническите малцинства я източват, което скоро ще има катастрофални последици и обезлюдяване на страната. След като намалеят хората, които издържат държавата със социалните си плащания, няма да може да се изплащат пенсиите.

Проблемът касаел националната сигурност и били необходими спешни мерки, за да се реши проблемът останал като наследство от комунистическите режими.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар