Разкриха зловеща истина за смъртта на Ариел Шарон!

Разкриха зловеща истина за смъртта на Ариел Шарон!
5 (100%) 1 vote

Окултният ритуал убил Ариел Шарон! Вярванията обаче са твърде противоречиви

Невероятна тегоба тегне над смъртта на израелския държавник Ариел Шарон. Според агенция „Ynet“ смъртта му е „изфабрикувана” от древен еврейски обичай. Той трябва да се извършва от свещеник, който владее Кабала и може да причини физическо унищожение на човек, който е против интереса на евреите.

Смъртта на Шарон предизвика ужас у мнозина

Смъртта на Шарон предизвика ужас у мнозина

Шарон е бил „нацелен” от упражняващия древен ритуал заради това, че издаде указ да бъдат изселени евреите от селища в палестинската ивица Газа. През 1995 година те признават, че същия ритуал е бил прилаган и на тогавашния министър-председател Ицхак Рабин. Малко по-късно той беше застрелян. Шарон почти копира това, което му бяха направили религиозните фанатици. Той изкара втори инсулт и пролежа месеци в кома, преди да почине.

Неговият „съдник” е специалиста в тъмния окултен ритуал – Йосиф Даян. Политическите партии в Израел знаят за съществуването и извършването на този древен ритуал. Те са обявили своето несъгласие за изключително унищожителната намеса на подобни сили в политическата съдба на страната.

Тялото на Ариел Шарон вчера беше изложено на поклонение, днес ще бъде погребан във фермата му в южната част на страната. Тленните останки ще бъдат положени до тези на неговата съпруга. Взетите предохранителни мерки са изключително засилени, заради интереса на хората.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар