Разкриха зловеща истина за смъртта на Ариел Шарон!

0

Окултният ритуал убил Ариел Шарон! Вярванията обаче са твърде противоречиви

Невероятна тегоба тегне над смъртта на израелския държавник Ариел Шарон. Според агенция „Ynet“ смъртта му е „изфабрикувана” от древен еврейски обичай. Той трябва да се извършва от свещеник, който владее Кабала и може да причини физическо унищожение на човек, който е против интереса на евреите.

Смъртта на Шарон предизвика ужас у мнозина
Смъртта на Шарон предизвика ужас у мнозина

Шарон е бил „нацелен” от упражняващия древен ритуал заради това, че издаде указ да бъдат изселени евреите от селища в палестинската ивица Газа. През 1995 година те признават, че същия ритуал е бил прилаган и на тогавашния министър-председател Ицхак Рабин. Малко по-късно той беше застрелян. Шарон почти копира това, което му бяха направили религиозните фанатици. Той изкара втори инсулт и пролежа месеци в кома, преди да почине.

Неговият „съдник” е специалиста в тъмния окултен ритуал – Йосиф Даян. Политическите партии в Израел знаят за съществуването и извършването на този древен ритуал. Те са обявили своето несъгласие за изключително унищожителната намеса на подобни сили в политическата съдба на страната.

Тялото на Ариел Шарон вчера беше изложено на поклонение, днес ще бъде погребан във фермата му в южната част на страната. Тленните останки ще бъдат положени до тези на неговата съпруга. Взетите предохранителни мерки са изключително засилени, заради интереса на хората.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.