Вижте как Симеон Саксобургготски се позлати на наш гръб!

Вижте как Симеон Саксобургготски се позлати на наш гръб!
5 (100%) 1 vote

Следва стриктно съветите на дядо си

Негово величество Симеон Сакскобургготски обяви резиденцията си в Банкя, Карловско за продажба.

Някои медии публикуваха информацията, че имотът се продава на цена от 2.5 милиона евро. В офертата, публикувана от руска агенция за недвижими имоти е посочено, че Симеон е „син на цар Борис”.
Прави впечатление, че самият Сакскобургготски не се представя като цар. Този ход е добре обмислен, а не просто пропуск. Царят е спестил тази „подробност”, за да не обиди някой богат антимонархист и по този начин да изпусне големите пари, твърдят запознати.

Следва стриктно съветите на дядо си

Следва стриктно съветите на дядо си

Всъщност и към днешна дата тайната около завръщането на Симеон Саксоупгготски от Испания остава забулена в мистерия. Така и не стана ясно кой и защо пожела изгнаникът да се върне в родината си и да я оглави.
Мисията му би могла да се определи като успешна, тъй като успя да отстрани Иван Костов от властта, а обществото му повярва, че ще успее да развие демократичните процеси в България. Но уви. Вместо това той си уреди имотите и дори обяви на всеослушание, че българите имат „сгрешен чип” в главите си и именно порази тази причина през 800-те дни на неговото управление не потекли мед и масло по улиците.

Според запознати, ако Царят успее да продаде имотът си в Баня, ще му се услади и неминуемо ще пробва да стори същото и с Царска Бистрица в Боровец, а за капак и двореца Врана.
По този начин окончателно ще успее да позлати заветите на дядо си Фердинанд, който посъветвал Борис да няма морални притеснения от „миризливите българи”, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар