Извънредно! Сидеров проговаря за скандала на летище Варна

Извънредно! Сидеров проговаря за скандала на летище Варна
5 (100%) 1 vote

Пресконференцията започва след броени минути

Председателят на националистическата партия „Атака” най-накрая се съгласи да разкаже за скандала на летище Варна, който се случи през миналата седмица.

Според разпространената до момента информация от служителите на летище Варна, както и представители на органите на реда, Сидеров и свитата му са скочили на представителката на френското посолство Стефани Дюмортие. Това се е случило по време на полета.
След приземяването на самолета, Сидеров се нахвърлил и върху Димитър Бахнев, а малко по-късно нанесъл юмручен удар на един от униформените полицейски служители.

Пресконференцията започва след броени минути

Пресконференцията започва след броени минути

До този момент разследващите органи са разпитали 22 свидетели на скандала.

Преобладаваща част от свидетелите са посочили именно лидера на националистическата партия като инициатор и активна страна в баталните сцени.
Информацията е потвърдена и от прокуратурата, която е образувала досъдебно производство за нанасяне на телесна повреда и хулиганство.
От държавното обвинение настояват да бъде свален имунитета на Сидеров.
Очаква се след броени минути Сидеров да изложи своята версия по скандала. Това ще се случи на пресконференцията в партийната централа на улица „Врабча” в София.

Запознати предполагат, че Сидеров за пореден път ще се опита да се изкара невинен и вероятно ще подчертае пред присъстващите на пресконференцията, че не е нанасял удар на полицейски служител и не се е държал непристойно с представителката на френското посолство, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар