Вижте с какви диети се вталяват депутатките след празниците!

Вижте с какви диети се вталяват депутатките след празниците!
5 (100%) 1 vote

Диетата на депутатките ни може и да действа, пробвайте!

Трудно. Много тежко е след коледно-новогодишните празници да свалиш трупнатите кила. Но повечето от дамите в Парламента са намерили начин да се справят с излишното, „спечелено” от празниците. „Голямата уста” на БСП, заместник-шефката на парламента Мая Манолова разкрива тайната на кръшната си снага и своята диета.

Тя споделя, че от грижи и работа почти през целия работен ден не й остава време за ядене. Най-много да хапне по една ябълка, някакъв друг плод и кафето, без което не можем. Вечерта, когато се прибере не се „нахвърля” на храната, а консумира премерено – салата и малко месо или риба. Според червената депутатка ключът към перфектната фигура е поемането на много вода, както и движението.

manolova i ninovaНезависимо дали се движиш пеша или ходиш на танци. Страстта й към народните ритми не й е позволило през времето на „голямото плюскане” да трупне излишни кила.

На същото мнение е и колежката й от Корнелия Нинова, председател на социалната комисия в Народното събрание. Тя също признава силата на водата, чийто прием през целия ден топи излишните мазнини и подобрява храносмилането. Според експертите това е най-добрия способ да убиеш апетита си. Силата на движението също е валидна и за нея. През деня си позволява най-много две по-големи салати. В диетата си спазва правилото – не толкова количеството, колкото съчетанието на хранителните продукти в порцията.

Цвета Караянчева, „тежката артилерия” на ГЕРБ също е на диета след празниците. Както и на колежките й, народната представителка се е убедила в невероятната сила на водата. Както и за способ да съхрани перфектната си фигура. Прецизна е в това колко и какво да яде. Вечерта, след изнурителния ден също е особено внимателна в приема на храна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар