Вижте какво предрекла ясновидка на Стоянка Мутафова!

Вижте какво предрекла ясновидка на Стоянка Мутафова!
5 (100%) 1 vote

Стоянка Мутафова ходила на ясновидка с майката на Сидеров

Славата е дар, която те прави самотен. И често пъти неразбран. Това разкри великата Стоянка Мутафова в предаването „Събуди се…” по Нова телевизия. Гениалната актриса разказа още, че когато е сама не е самотна, а има с какво да се занимава. Напук на хорското мнение, че от тяхната „черга” са купонджии, веселяци и пияници, тя разкри друга страна от себе си. Мутафова призна, че много повече време обича да прекарва в къщи, не харесва огромните и шумни компании, има малък приятелски кръг, в който е, когато не е заета с представление или друга дейност.

stoqnka_mutafovaГолямата Стоянка Мутафова потвърди, че познава бегло майката на лидера на „Атака” Волен Сидеров. Със родителката на скандалния атакист тя се запознала веднъж, когато ходила на ясновидка.

Въпреки че отрича, че вярва в подобни неща, тя обясни, че само две врачки са предрекли бляскавия й път и известност. Едната дори й казала, че славата ще я „застигне” най-вече след седемдесетата година и ще ескалира все нагоре и напред.Но пътят й ще бъде „осеян с камъни” и много трудности.

Актрисата призна, че е видяла много лошотия от колеги, но който работи в театъра трябва да има силна воля, нерви и много да си обича професията. Стоянка Мутафова сподели още, че другата й страст е археологията. И ако не беше избрала пътя на артиста, би се потопила в тази дейност. А заради трудностите на професията и чувствителността на характера й е посъветвала дъщеря си да не следва нейния път.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар