Звездата от години е милионер, в сметката му има най-малко 3 милиона

Любо Нейков е най-богатият български актьор. Звездата от "Комиците" и "Столичани в повече" от години е милионер, а в сметката му има поне 3 милиона лева, издават запознати. Парите на актьора идвали не толкова от хонорари за участия, а от продуцентската му компания "Дрийм тийм", в която той е съсобственик заедно с Евтим Милошев.

[caption id="attachment_262658" align="alignleft" width="300"]Любо Нейков е най-богатият български актьор Любо Нейков е най-богатият български актьор[/caption]

Дейността на фирмата вървяла повече от добре и от няколко години двамата съдружници си поделяли средно по около 500 и 800 хиляди лева чиста годишна печалба. Въпреки това обаче Нейков не бил вманиачен единствено да трупа пари в сметките си. Комикът постоянно търсел нови, печеливши бизнес начинания, в които да ги вложи. Една част от тях все пак бил заделил в специален влог, за да е сигурен, че бъдещето на дъщеря му Ана е подсигурено, научиха от вестник "Ретро", цитирани от ПИК.

Още от самото раждане на детето Нейков започнал да спестява усърдно за нея. Затвореният начин на живот, който водел, без твърде чести излизания, също му помагал да пести парите си и да заделя.