Сидеров поиска среща с набития полицай?

Сидеров поиска среща с набития полицай?
5 (100%) 1 vote

За целта националистът пристигнал във Варна

В публичното пространство се носи мълвата, че председателят на партия „Атака” – Волен Сидеров отново се подвизава във Варна.

Твърди се, че той пристигнал в морската ни столица, за да поиска среща с пострадалия при скандала на летище „Варна” полицейски служител Костадин Колев.
На този етап информацията не е потвърдена официално нито от Сидеров, нито от централата на партията.

Припомняме, че заради случилото се на летището, обвинител номер едно на България поиска депутатския имунитет на Сидеров.

За целта националистът пристигнал във Варна

За целта националистът пристигнал във Варна

Вестник „Стандарт” отбелязва, че пред централата на Областната дирекция на МВР във Варна се забелязва засилено присъствие на униформени полицейски служители.
Някои от медиите твърдят, че то е именно зарази очакваното пристигане на Сидеров и неговите съпартийци в дирекцията.

Говорителят на местното полицейско управление Ивана Милева обаче опроверга предположенията и подчерта, че пред сградата няма засилено полицейско присъствие. Групите полицейски служители тръгват в командировка, а друга част се събират за обучителни мероприятия.
Макар за днес да бе насрочен и митингът на националистическата партия пред американското посолство в София, усилено се твърди, че Волен Сидеров е отседнал в хотел „Одесос” във Варна заедно с няколко съпартийци.

Хора, свързани с „Атака” също потвърдиха присъствието на Сидеров във Варна и допълниха, че той е настанен в президентския апартамент на хотела, пише Новини.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар