Тодор Башиянов нямаше подписан договор с шоуто, но Слави обеща да го наеме, ако се хареса на зрителите

  [caption id="attachment_262584" align="alignleft" width="300"]Тодор Башиянов Тодор Башиянов вън от Шоуто на Слави?[/caption]

Тодор Башиянов е отстранен от Шоуто на Слави, коментират по форумите. Те са сигурни, че новият актьор на Трифонов повече няма да се появи в предаването след скеча, в който имитираше Румен Луканов, научи Razkritia.com.

Тогава Слави го прекъсна и спря предаването 10 мин преди обикновеното. Това предизвика бурни коментари в нета и спорове относно таланта на Тодор Башиянов.

Днес името му не фигурира на сайта в раздел актьори – там са само Виктор Калев, Краси Радков и Мариан Бачев. Всъщност Башиянов не е имал подписан договор. Той бе нает пробно, след като напусна "Шоуто на Канала" по БНТ 1, за да работи в бТВ.

[caption id="attachment_262587" align="alignright" width="226"]Тодор Башиянов - актьори Тодор Башиянов не фигурира в сайта на шоуто[/caption]

Уговорката му със Слави бе да изиграе няколко скеча и да се провери как се приема от зрителите, какви са коментарите им на сайта и ако преобладават позитивните, да подпишат договор. Това обясни и пиарката на „Шоуто на Слави“ Боряна Бонева.

По всички личи обаче, че Дългия няма да удържи на думата си. Докато форумите са пълни с позитивни коментари за Тодор Башиянов, актьорът бе грубо порязан в последната актьорска вечер този понеделник. Слави се държа арогантно с него, гледаше го с неодобрение, а накрая го прекъсна по средата и спря предаването.

„Новият актьор беше много смешен. Представи брилянтно Румен Луканов, чудесна имитация. Защо Слави го прекъсна“, „Супер скеч на Башиянов! Защо не го хареса Дългия?!“, „Слави пак се държа като изедник! Как можа така да си унижи актьора“, и прочие възмутителни коментари прочете Razkritia.com на сайта на „Шоуто на Слави“.

Наша проверка още установи, че Тодор Башиянов е много харесван като цяло, не само с последното му представяне. Явно обаче за Дългия мнението на зрителите няма значение и когато някой не му харесва, трябва да си ходи…