След скандала на летище Варна – свалят имунитета на още двама от Атака?

След скандала на летище Варна – свалят имунитета на още двама от Атака?
5 (100%) 2 votes

Главният прокурор Сотир Цацаров ще поиска имунитета и на Десислав Чуколов и Илиан Тодоров

След безпрецедентния скандал, който депутати от Атака, начело с Волен Сидеров, предизвикаха на летище Варна, главният прокурор Сотир Цацаров обмисля да поиска имунитета и на още двама депутати от Атака. Това са Десислав Чуколов и Илиан Тодоров. Двамата са участвали в мелето, при което пострада служител на полицията.

Още двама депутати на Атака може да останат без имунитет заради скандала на летище Варна

Още двама депутати на Атака може да останат без имунитет заради скандала на летище Варна

Припомняме ви, че по време на скандала Волен Сидеров удари в слепоочието полицаят Костадин Колев. Камерите на летището са записали цялата разправия, а на тях ясно се вижда, че в започналото меле се включват и двамата народни представители от националистическата партия. Към момента въпросното видео се намира в Софийска прокуратура, но съдържанието му не е официално оповестено. За да се обмисля свалянето на имунитета на двамата обаче, най-вероятно Цацаров е видял участието им в скандала, коментират запознати, научиха от БЛИЦ.

Има дори слухове, че Деница Гаджева също е имала някакво участие. Говори се, че депутатката е опитала да рита служителите на летището още докато е слизала от самолета. Все още обаче липсват официални данни това да се е случило.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар