Деси се обърна в прав текст към Волен Сидеров – виж гневното й писмо!

Деси се обърна в прав текст към Волен Сидеров – виж гневното й писмо!
5 (100%) 2 votes

Лъжец, а не Апостол – така го нарича Деси от снимката с полицая

 

Деси, която стана популярна със своята трогателна снимка с полицая по време на протестите, се обърна в прав текст към Волен Сидеров.

Деси се обърна в прав текст към Волен Сидеров

Деси се обърна в прав текст към Волен Сидеров

Нейното писмо обиколи мрежата и предизвика множество коментари. Лъжец, а не Апостол – така Деси нарича Волен Сидеров. Според нея той се представя за един, а е съвсем друг.

Нито е народен човек, нито може да разбере хората.

Писмото на Деси към Волен

Писмото на Деси към Волен

Българите изнемогват, а той харчи луди пари в хотели и ресторанти, недоволства Деси на страницата си. За нея е недопустимо това, че Волен се развява с оръжие в парламента. Тя дори се съмнява, че политикът въобще има разрешително за него, пише offnews.bg.

Деси е възмутена най-вече от факта, че Волен зове за арести на гражданите, които въстават срещу него. Тя го порицава и относно използването на субсидията на Атака за неговата телевизия, защото така само си рекламира личността.

Насилието над полицаи, пък е абсурдно, смята още Деси. Както и това над стюардесата в самолета от Франкфурт, която Волен е унижавал с хвърлена храна по нея.

Голямото дъно това правителство удари, когато сложи Волен за шеф на комисията за борба с корупцията, категорична е Деси. И обобщава, че най-добрият лек за Волен Сидеров е да падне незабавно от власт.

Вижте сами как Деси се обърна в прав текст към Волен и споделете мнението си!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар