Слави Трифонов подаде ръка на Лили: Прости ми!

Слави Трифонов подаде ръка на Лили: Прости ми!
4 (80%) 4 votes
След 20-годишна вражда Дългия иска извинение от естрадната ни прима

Постъпката на Слави Трифонов няма прецедент в родния ни шоубизнес. Заклетите врагове Слави и Лили Иванова са напът да преглътнат лошите чувства един към друг след близо 20-годишна вражда. Шоуменът пръв е подал ръка, като лично е разговарял по телефона с естрадната прима по коледните празници – пише „Уикенд”.
Новината стигнала до изданието чрез хора от най-близкото обкръжение на Лили Иванова. Изумена, певицата сама разказала на приятелите си за невероятното обаждане, като вметнала, че по Коледа наистина се случват чудеса. По нейните думи Слави й се обадил в късния следобед на празничния ден. Естрадната легенда останала безмълвна, след като чула гласа му, и понечила да затвори телефона. Трифонов обаче помолил за минута внимание и започнал с извинения към нея.

Лили Иванова Слави Трифонов

Лили и Слави се помириха

„Отлагам този разговор повече от 10 години. Дължа ти едно голямо извинение за това, че си се почувствала засегната от недодялани шеги и подмятания в моето шоу. Държа да ти кажа, че невероятно много те ценя като професионалист и винаги съм бил възхитен от таланта ти” – започнал Трифонов, а Лили слушала и не вярвала на ушите си. Слави изтъкнал, че той не бил написал нито една дума срещу певицата – всичко било измислено от сценаристите му, но поел вината върху себе си. Шоуменът посочил, че от няколко месеца е забранил категорично майтапи по адрес на Лили.
„Кажи ми, прощаваш ли ми?” – примолил се Слави. Ошашавената Лили се постарала да запази самообладание и приела, макар и с половин уста. „Няма аз да те съдя, Господ ще съди всички ни” – обобщила естрадната прима.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар