Скандал! Вижте какво заяви френският посланик за неадекватното поведение на Сидеров!

Скандал! Вижте какво заяви френският посланик за неадекватното поведение на Сидеров!
5 (100%) 1 vote

Сидеров за пореден път мина допустимите граници!

Когато преминеш границата на приличието, тогава става страшно. Скандалът, разразил се между дипломатката на Франция и водачът на „Атака” в самолета към Варна премина всякакви норми на поведение. Народният представител изсипа куп нецензурни приказки и ругатни към жената, като забрави естествено след това да поднесе задължителните и нормални за случая извинения.

Това поведение става вече типично за самозабравилия се и развилнял български депутат. Неговите изцепки не бяха редки и инцидентни, а когато някой настояваше да му потърси и елементарна сметка за неговото недостойно поведение получаваше балкански ругатни и дори биячески набези.

siderovПоведението на самозабравилия се Сидеров порица френският посланик у нас Ксавие Лапер дьо Кабан пред камерите на Българската национална телевизия. Той уточни, че на всеки се е случвало да изпадне в някакви нервни състояния и да ръси нецензурни приказки. Но след това добре възпитания човек се извинява, а до момента посланикът не е чул подобно нещо от устата на атакиста.

Кабан бе категоричен, че грозната сцена няма да повлияе на дипломатическите връзки на двете страни. Той каза също, че се е срещал много назад в годините с Волен Сидеров в България и след това у него е останало изключително неприятно чувство от тази визита. А в конкретния случай има усещането, че депутатът е употребил спиртни напитки, за което обаче доказателства няма.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар