Разтърсващо! Вижте кой предполагат, че е замесен в убийството на Хюлия

Разтърсващо! Вижте кой предполагат, че е замесен в убийството на Хюлия
5 (100%) 2 votes

Според запознати, случаят е римейк на убийството на сестрите Белнейски

Зверското убийство на 24-годишната красавица Хюлия Маджар може да се окаже римейк на мистериозното убийство на сестрите Белнейски от Пазарджик, подозират разследващи.

Запознати със случая твърдят, че в жестокото убийство е замесен човек, който има огромно влияние и несъмнено ще се опитат да го прикрият, отбелязва на страниците си вестник „Ретро”.
Възможно е следите му да са били заличени още при събирането на първите доказателства и данни за престъплението.

Припомняме, че така и не стана ясно защо по случая Белнейски бе предложен негоден генетичен материал за ДНК експертизата.

Според запознати, случаят е римейк на убийството на сестрите Белнейски

Не се изясни и дали е вярна версията, че осъденият за убийството на двете сестри Лазар Колев е имал съучастник в убийството. По всяка вероятност, ако е имало такъв се е отървал безнаказано, тъй като е бил със сериозни връзки във властта.

Тялото на 24-годишната Хюлия бе намерено в неделя в един от лозовите масиви край стария път за София, край магистрала „Хемус”.
Според първоначалната информация, смъртта й е настъпила в резултат на множеството удари по главата й, нанесени с тъп предмет по особено жесток начин.
Първият заподозрян като извършител на жестокото убийство бе приятелят й Иван Тодоров, за когото се твърди, че я е ревнувал до лудост.
Свидетели твърдят, че именно той е превозил безжизненото тяло на младата жена до магистралата, след което изчезнал с автомобила си в неизвестна посока.

Твърди се, че Иван поискал откуп от бащата на Хюлия чрез sms, в който била посочена сумата от 300 хиляди лева. Разследващите твърдят, че парите трябвало да му бъдат предадени в рамките на пет часа като по този начин се опитал да заблуди разследващите, че става въпрос за отвличане, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар