Жана Бергендорф вече е върнала малкия Леон на баща си в Дания, защото не можела да се грижи за него и да гради кариера

[caption id="attachment_262243" align="alignleft" width="300"]Жана Бергендорф Жана Бергендорф излъгала, че иска да си върне детето[/caption]

Жана Бергендорф измами всички за драмата с детето си. Победителката от Х Фактор през цялото време обясняваше на зрителите, че иска да върне сина си в България и затова се е записала в музикалния формат. Оказа се, че всичко това е било добре премерен пиар трик, за да спечели симпатиите на зрителите. Жана Бергендорф вече е върнала малкия Леон на баща си в Дания.

Според разкритията, продуцентите са били тези, които подшушнали на Жана да изиграе театъра с детето. Истината е, че тя никога не е имала намерение да се грижи за него в България, писа „Всеки ден“, цитиран от HotArena.net. Голямата мечта на Жана била да направи ударна музикална кариера, в която обаче място за детето няма.

Работата й предполага късни участия по заведенията до посреднощ, а през това време няма кой да се грижи за Леон. Освен това, ако иска да гради тепърва кариера, да прави хитове и да изнася концерти, цялото време на Жана ще е уплътнено. Затова при първата молба на бащата на Леон да върне детето в Дания, Жана Бергендорф му купила билет и го качила на самолета.

Пред зрителите обаче Жана пееше друга песен. Тя твърдеше, че властната й свекърва и съпругът й искали да й отнемат детето, защото тя нямала финансови възможности.

„Ще се боря в съда за Леон“, категорична бе Жана Бергендорф Х Фактор. Това трогна зрителите и те дадоха гласа си за нея, но Жана измами всички“, негодуват бивши участници в музикалния формат.