Спомени за красивата Хюлия разплакаха Белоградец!

Спомени за красивата Хюлия разплакаха Белоградец!
5 (100%) 1 vote

Белоградец не спира да плаче за прелестното момиче, погубено така жестоко!

Цяло село плаче. За зверски убитото момиче от село Белоградец, област Варна. Трупът на 24-годишната Хюлия Маджар беше намерен от случаен минувач в крайпътни лозови насаждения на магистрала „Хемус” на 4-ти януари. За евентуален извършител на зверството полицията е задържала нейния съученик Иван, който избяга и се укриваше известно време в морската столица.

Хубавицата е следвала фармация във Варна и е искала да стане аптекарка. Но поривът й е грубо поруган, когато на 31 декември тя отива да празнува Нова година с приятели и повече не се завръща в бащината си къща.

hyliaСемейството на жестоко убитото момиче е изключително свястно, честно и работливо, твърдят жителите от родното й Белоградец. Те се замогнали с много труд и сега били една от най-заможните фамилии. Занимавали се с животновъдство, земеделие, имали хлебопекарна и 50-на работници. А самата Хюлия много искала да стане фармацевт.

Освен това били изключително щедри, помагали на много хора, дори осиновили сираци и ги изгледали и изучили. Девойката и нейния брат им били верни помощници в семейния бизнес. Според запознати, окръжна прокуратура във Варна е задържала извършителя, но не казва кой е той на обществеността.

Хората от Белоградец са категорични, че ще искат възмездие и най-тежкото наказание за изрода, убил хубавата девойка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар