Бавно се съвземам след най-големия провал в живота ми

Гласувайте за статията

Моето име е Никола и предпочитам да си остана само с него, т.е ако може да остана анонимен

Има обстоятелства, които го налагат, а и аз не бих искал да излагам близките си. Имам фирма за внос и износ, а лятото държах магазини на морето. Трябваше да съм там и за това оставих контрола върху фирмата ми на дългогодишна моя работничка – доверен човек. В края на сезона се прибрах и се оказа, че дължах много пари на на хора, работили с нея и на държавата. Това ме уби психически. Сринах се. Ей така от нищото. А всеки път като се чувахме, тя ме увещаваше, че нещата вървят добре. Оказа се, че тази жена, която ми е и роднина на всичкото отгоре, просто ме е ограбила.

Никой адвокат не успя да ми помогне. Нямах доказателства, Не можех да се грижа за семейството си, а и ме търсиха навсякъде. Покрих се и започнах да мисля какво да правя, отдаден на алкохола. И преди това обичах да пия някое питие, но след този случай просто се отпуснах по течението. Виждах семейството си рядко, а това ме караше да се чувствам още по – зле.

Минаваха месеци без да има спасение. Близките ми и приятелите бяха уплашени за мене и търсиха всякакви варианти да ми помогнат. Жена ми, която в суматохата почти бях изолирал, ми помогна най-много. Тя закупила капки за лечение на

Алкофитал

Алкофитал

алкохолизъм Алкофитал от аптеката и започнала да ми ги дава тайно. Един път обче ми стана лошо, особено след като бях пил алкохол, и тя си призна какво е направила. Оказа се, че такъв е ефекта от капките – става ти лошо и това малко по малко те държи далеч от алкохола. С мен се случи точно така. След съвсем кратко време вече бях по – добре и се върнах при задълженията си. Малко по малко се възстановявам – и от преживения провал, и от алкохолната зависимост.

Никола от Сливен

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информ

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар