Двойният убиец от Варна – племенник на покойния митрополит Кирил

Двойният убиец от Варна – племенник на покойния митрополит Кирил
4 (80%) 2 votes

Погребението на двойката ще бъде утре, двамата най-вероятно ще бъдат положени в общ гроб

Петър Евтимов, мъжът който разстреля жена си и любовника й във Варна вчера, ще се окаже племенник на покойния варненски митрополит Кирил. Това твърди със сигурност Иван Иванов – енорийски свещеник в храма „Св. Преп. Иван Рилски“ и дългогодишен приятел на двойката.

Двойният убиец от Варна е племенник на покойния митрополит Кирил

Двойният убиец от Варна е племенник на покойния митрополит Кирил

Иванов е категоричен, че убиецът и покойният Кирил са били близки родственици. Свещеникът, който се познава с Петър и Живка от 20 години, сподели, че е втрещен от случилото се. По думите му и двамата са били изключително добри и готови винаги да помогнат. Помежду им никога не е имало скандали, затова вчерашната трагедия буквално хвърлила в шок него и семейството му.

Свещеникът разкри още, че погребението на Петър и Живка най-вероятно ще бъде утре, като се очаква, въпреки трагедията, двамата да бъдат положени в общ гроб, предават от petel.bg, цитирани от БЛИЦ. Припомняме ви, че жестокият публичен разстрел на Живка и мъж, за който се смята, че й е любовник, разтърси страната вчера. В последствие се оказа, че убиецът в половинката на Живка, с когото тя живее от години на семейни начала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар