Стефан Данаилов разкритикува кабинета: На тяхно място щях да се махна

Стефан Данаилов разкритикува кабинета: На тяхно място щях да се махна
5 (100%) 1 vote

Бившият културен министър е разочарован и от промяната в Бойко Борисов

Стефан Данаилов разкритикува съпартийците си от БСП. Бившият културен министър заяви, че в момента нещата изобщо не вървят добре. „Няма яснота какво се прави и защо“, коментира ситуацията в страната Данаилов в интервю за вестник „Преса“.

Стефан Данаилов разкритикува кабинета

Стефан Данаилов разкритикува кабинета

Известният актьор сподели още, че още в деня на откриването на Парламента е посъветвал Орешарски да не позволява на разни кариеристи да му се качват на главата. „Аз знам какво е да ти се подмазват кариеристи заради този или онзи пост. Пламен уж каза, че ще ме послуша“, продължава с откровенията звездата. Данаилов не разбира и упорството на управляващите да държат властта въпреки нескритото хорско недоволство срещу тях. „Аз това не мога да си го представя – да ме освиркват хората, да не ме искат, а аз на инат да стоя. Веднага ще се махна“, коментира ситуацията с протестите срещу кабинета бившия министър на културата.

Актьорът коментира и поведението на Бойко Борисов в последните месеци. Данаилов заяви, че много пъти е разговарял с лидера на ГЕРБ преди години, но тогава той е бил съвсем различен от сега. „Беше усмихнат, готин. Не знам какво му стана, поведението му настрои хората срещу него“, завършва звездата, научиха от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар