Големият Данаилов трогна България до сълзи!

0

Големият Данаилов проговори пред медиите!

Обичаният актьор на поколения българи съобщи пред читателите на вестник „Преса”, че е още рано да си тръгва от белия свят. Професор Данаилов заяви, че засега борбата му с коварния лимфом е много успешна и той няма никакво намерение да се предава.

Напук на жълтите издания, бившия министър на културата от кабинета „Станишев” рано е установил коварното заболяване и ще бъде излекуван от него. Още през февруари миналата година той „пипнал” кошмарна хрема, която не минавала нито с илачи, нито от посещенията при докторите. Точила се с месеци, бил на всякакви прегледи – за очи, уши, зъби, синузит, нищо и нищо. Хремата си стояла. През нощта сменял по 2-3 чифта пижами, които се напоявали обилно с вода.

danailovЛекарите били безсилни. Най-накрая той установил, че от едната страна на шията има подутина. При прегледа си при джипито той му казал веднага да си направи изследвания на кръвта. Така в началото на ноември лекарите установили страшната болест. Но тя била още в съвсем ранен стадий и шансовете за пълно излекуване са огромни.

Стефан Данаилов определя себе си като съвестен и коректен пациент, който изпълнява стриктно лекарските препоръки и забрани. Затова той не е прекрачил нито една тяхна забрана, но и не се ровил из Интернет или другаде, за да разбере повече за заболяването си. Ламбо е щастлив, че косата му от химиотерапията не е опадала. Докторите дори го успокоили, че болестта му най-вероятно е на генна основа.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.